Houtbescherming binnen
Algemeen

Algemeen

Als ervaren houtbewerker is Wim Van Loon al jaren overtuigd van de superieure kwaliteit van het houtbeschermingsproduct Rubio Monocoat.

  • Wil jij de natuurlijke look van je hout verrijken en beschermen?
  • Vind jij duurzaamheid en ecologie belangrijk?
  • Wil jij een gebruiksvriendelijk product dat werkelijk iedereen kan aanbrengen?

Lees dan meer over de geavanceerde technologie achter de werking van Rubio Monocoat.

  • Kleur en bescherming in één laag dankzij de moleculaire binding.
  • Eenvoudig in gebruik en onderhoud.
  • Volledig natuurlijk product, goed voor jou en de planeet.
  • Creatieve of natuurlijke kleuring op alle houtsoorten.

Meer weten?

Spitstechnologie Rubio Monocoat 

Rubio Monocoat gaat een moleculaire binding aan met het hout. Het product trekt als het ware in het hout. Het heeft zelfs geen zin om een tweede laag aan te brengen op een oppervlak dat reeds met onze olie behandeld is. Het product zal zich niet meer binden, want het vormt geen film op het hout.

Gebruiksvriendelijk

Overtollig product wordt niet meer opgenomen door reeds behandeld hout. Gedaan met ‘foutjes’, ‘overlappingen’ of ‘druipers’. Je kan dus eigenlijk geen fouten maken bij het aanbrengen van de olie, iedereen kan het. Deze olie voor de houtbescherming is echt super gemakkelijk aan te brengen in slechts 3 eenvoudige stappen.

Duurzaamheid en ecologie

Rubio Monocoat Oil Plus bevat geen water, noch organische solventen. Het product bestaat voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten en is vrij van vluchtige organische stoffen (voc). Draag zorg voor het milieu en je gezondheid! Je hoeft slecht één laag van de olie aan te brengen. Het verbruik ligt bij Rubio Monocoat dus veel lager dan bij traditionele olie systemen.

Ruim kleurenpalet

Alles is mogelijk dankzij het ruime aanbod van Rubio Monocoat.